Utefter önskemål och antalet gäster så bygger vi ihop tårtans alla våningar.
Självklart går det att få separata tårtor, mixa smaker mellan våningarna eller få en helt annan ställning om man vill det :)
Denna ställning är dock mycket omtyckt vid specialkost och allergier för då tårtorna "svävar" på varandra gör det tårtan väldigt flexibel att jobba med och alla kan äta av samma tårta.
Bröllopstårtan ska inte bara vara en fröjd för ögat, likaså god ska den vara.
Vi jobbar med så mycket närodlade och ekologiska råvaror som det går, ett hjärta för miljön.
Bland annat ser vi till att vi alltid har tillgång på svenska jordgubbar och andra frukter/bär året om som odlas här i Sverige.
Så om det handlar om sommarbröllop, vinterbröllop, vår eller höst kan du alltid vara säker få att du får rena fina smaker :)
Kika igenom alla smakerna och tveka inte att höra av dig om du har några frågor :)
Allt vi bakar är som standard laktosfritt för oss.
Mycket är även naturligt glutenfritt och veganska bröllopstårtor går även att få!
Här är mina absoluta bästa smaker för bröllopstårtan!
Allt bakar jag laktosfritt.
Behövs glutenfritt eller veganskt är det inga problem, bara kontakta mig!
Sparkling Pear
mandelbiscuit, crisp, mousserande pärongelé, karamelliserad vaniljcrèmeux, vispad päronciderganache
Jordgubb/Champagne
mandelbiscut, crisp, Champagne-jordgubbsgelé, jordgubbsnamelaka, vispad Champagneganache
Svartvinbär/Café/Mörk choklad
chokladbiscuit, chokladcroustillant, svartvinbärsgelé från egen trädgård, kaffenamelaka, mörk chokladbavaroise
Exotique
mandel-kokosfinancier, vanilj-kokoscrisp, exotisk fruktconfit, ingefärscaramel, omsluten i en syrad marängmousse
Jordgubb/Pistage
pistagebiscuit, pistagecroustillant, jordgubbskompott, pistagecrèmeux, jordgubbsbavaroise
Skogsbär/Yoghurt
mandelbiscuit, yoghurtcrisp, skogsbärskompott, yoghurtnamelaka, vispad skogsbärsganache
Smultron/Vanilj/Fleur'd Oranger
mandelbiscuit, vaniljcrisp, smultongelé, vaniljcrèmeux med en hint av apelsinblom, vaniljbavaroise
Björnbär/Karamell
karamellbiscuit, björnbärsconfit, björnbärsnamelaka, karamellbrûlée, björnbärsmousse
Krusbär/Havre/Vanilj
mjuk havrebiscuit, havre crisp, krusbärsconfit från egen trädgård, krusbärscrèmeux, vispad vanilj-havreganache
Peach Melba
mandelbiscuit, crisp, karamelliserad confit på vingårdspersika och hallon, hallon och röda vinbärscrèmux, vaniljbavaroise
Vi är ett litet och mysigt pâtisserie där vi tillverkar hantverksmässiga bakverk, moderna tårtor, desserter samt surdegsbröd och salta bakverk från grunden.
Vi jobbar med lokala råvaror i säsong därav växlar vår meny med ständigt nya kreationer.