Utefter önskemål och antalet gäster så bygger vi ihop tårtans våningar.
Självklart går det att få separata tårtor eller mixa mellan våningarna :)
Bröllopstårtan ska inte bara vara en fröjd för ögat, likaså god ska den vara.
Vi jobbar med så mycket närodlade och ekologiska råvaror som det går, ett hjärta för miljön.
Bland annat ser vi till att vi alltid har tillgång på svenska jordgubbar och andra frukter/bär året om som odlas här i Sverige.
Så om det handlar om sommarbröllop, vinterbröllop, vår eller höst kan du alltid vara säker få att du får rena fina smaker :)
Kika igenom alla smakerna och tveka inte att höra av dig om du har några frågor :)
Allt vi bakar är som standard laktosfritt för oss.
Mycket är även naturligt glutenfritt och veganska bröllopstårtor går även att få!
svenskt, närproducerat och laktosfritt är något vi alltid jobbar med och mycket ekologiskt.
Kontakta mig för glutenfria och veganska alternativ, eller om du vill se hela bröllopsmenyn :)
Sparkling Pear
mandelbiscuit, crisp, mousserande pärongelé, karamelliserad vaniljcrèmeux, vispad päronciderganache
Jordgubb/Champagne
mandelbiscut, crisp, Champagne-jordgubbsgelé, jordgubbsnamelaka, vispad Champagneganache
Svartvinbär/Café/Mörk choklad
chokladbiscuit, chokladcroustillant, svartvinbärsgelé från egen trädgård, kaffenamelaka, mrk chokladbavaroise
Krusbär/Vanilj/Havre
mjuk havrebiscuit, vanilj-havrecrisp, krusbärsmarmelad från egen trädgård, krusbärscrèmeux, vispad havre-vaniljganache
Exotique
mandel-kokosfinancier, vanilj-kokoscrisp, exotisk fruktconfit, ingefärscaramel, omsluten i en syrad marängmousse
Peach Melba
vaniljbiscuit, crisp, karamelliserad gelé på Vingårds-persika, hallon- och rödvinbärscrèmeux, vispad vaniljganache
Jordgubb/Pistage
pistagebiscuit, pistagecroustillant, jordgubbskompott, pistagecrèmeux, jordgubbsbavaroise
Skogsbär/Yoghurt
mandelbiscuit, yoghurtcrisp, skogsbärskompott, yoghurtnamelaka, vispad skogsbärsganache
Smultron/Vanilj/Fleur'd Oranger
mandelbiscuit, vaniljcrisp, smultongelé, vaniljcrèmeux med en hint av apelsinblom, vaniljbavaroise
Björnbär/Karamell
karamellbiscuit, björnbärsconfit, björnbärsnamelaka, karamellbrûlée, björnbärsmousse
Steg 1 - Yta
- Mirror glaze
- Sammetsspray
- Marsipan
Steg 2 - Chokladdekoration
(alla chokladdekorationer görs för hand)
- Stor chokladblomma på toppen
- Handgjorda chokladrosor i önskemål av färg runt om tårtan
- Chokladband längs tårtans kant i önskemål av färg
Steg 3 - Blommor
- Ätbara blommor på tårtan
- Utvalda lyxblommor av SysterBlom
Copyright © Alla rättigheter förbehållna