Bröllopstårtan ska inte bara vara en fröjd för ögat, minst lika god ska den vara.
Vi jobbar med lokala råvaror i säsong och mycket av frukten & bären har vi i vår egen trädgård.
Linnea tillverkar allt från grunden och specialdesignar tårtan efter era önskemål.
Så om det handlar om sommarbröllop, vinterbröllop, vår eller höst så kan du alltid vara säker på att du får rena fina smaker och vacker unik design.
Alla entremet bröllopstårtor tillverkas från grunden och består av flera olika lager & texturer som perfekt sammansätts för att skapa en välsmakande dessert.
Allt görs utan laktos och även nästan alla smaker är naturligt utan gluten.
Har ni allergier eller frågor är det bara att kontakta oss på info@linnea-andrae.se
Sparkling Pear
mandelbiscuit, crisp, mousserande pärongelé, karamelliserad vaniljcrèmeux, vispad päronganache
Jordgubb/Champagne
mandelbiscut, crisp, Champagne-jordgubbsgelé, jordgubbscrèmeux, Champagnemousse
Svartvinbär/Café/Mörk choklad
chokladbiscuit, chokladcroustillant, svartvinbärsgelé från egen trädgård, kaffecrèmeux, mörk chokladbavaroise
Black Forest
chokladbiscuit, chokladcroustillant, körsbärsconfit med vanilj och tonkaböna, körsbärscrèmeux, vanilj-straciatellamousse med mascarpone och chokladbitar
Exotique
vanilj- och kokosfinancier, vaniljcroustillant, exotisk fruktconfit, exotisk crèmeux, rostad kokosbavaroise med vit choklad
Jordgubb/Pistage
pistagebiscuit, pistagecroustillant, jordgubbskompott, pistagecrèmeux, vispad jordgubbsganache
Skogsbär/Yoghurt
mandelbiscuit, yoghurtcrisp med bär, skogsbärskompott, skogsbärscrèmeux, lätt och fräsch yoghurtmousse
Smultron/Vanilj/Fleur'd Oranger
vaniljbiscuit med apelsinzest, vaniljcrisp, smultongelé, vaniljcrèmeux med apelsinblom, vaniljbavaroise med apelsinzest
Björnbär/Karamell
karamellbiscuit, björnbärscroustillant på hemgjord björnbärschoklad, kompott på björnbär från egen trädgård, karamellcrèmeux, björnbärsmousse
Peach Melba
mandelbiscuit, hallon croustillant på hemgjord hallonchoklad, confit på persika, hallon och röda vinbär från egen trädgård, hallon-rödavinbärscrèmux, vaniljbavaroise