Utefter önskemål och antalet gäster så bygger vi ihop tårtans våningar.
Självklart går det att få separata tårtor eller mixa mellan våningarna :)
Bröllopstårtan ska inte bara vara en fröjd för ögat, likaså god ska den vara.
Vi jobbar med så mycket närodlade och ekologiska råvaror som det går, ett hjärta för miljön.
Bland annat ser vi till att vi alltid har tillgång på svenska jordgubbar och andra frukter/bär året om som odlas här i Sverige.
Så om det handlar om sommarbröllop, vinterbröllop, vår eller höst kan du alltid vara säker få att du får rena fina smaker :)
Kika igenom alla smakerna och tveka inte att höra av dig om du har några frågor :)
Allt vi bakar är som standard laktosfritt för oss.
Mycket är även naturligt glutenfritt och veganska bröllopstårtor går även att få!
För att skapa ditt oförglömmliga bröllop arbetar jag tillsammans med mina vänner Smådalarö Gård - hotell och spa och florist SysterBlom
Tillsammans kan vi kombinera tårtorna och desserterna i vackra utsmyckande lokaler omfamnande av färgrika blommor till ett rikt helhetstema
svenskt, närproducerat och laktosfritt är något vi alltid jobbar med och mycket ekologiskt.
Kontakta mig för glutenfria och veganska alternativ, eller om du vill se hela bröllopsmenyn :)
Hallon/Päron/Vanilj
vaniljbiscut, vaniljcroustillant, hallonkompott, hallon Inspirationcrémeux, omsluten av en len och fräsch vispad päronganache
Jordgubb/Champagne
mandelbiscut, jordgubbscrisp, Champagne-jordgubbsgelé, jordgubbsnamelaka av svenska jordgubbar, omsluten i en vispad Champagneganache med Ivoire 35% vit choklad
Svartvinbär/Café/Mörk choklad
chokladbiscuit, chokladcrsip, kaffenamelaka, svartvinbärsconfit från egen trädgård, omsluten i Millot 70% mörk chokladbavaroise
Krusbär/Vanilj/Havre
vit choklad-havrefondant, havrecrisp, vaniljcrémeux, krusbärsgelé från egen trädgård, omsluten i en krämigt vispad Waina 35% vaniljganache
Exotique
mandel-kokosfinancier, vanilj-kokoscrisp, exotisk fruktconfit, ingefärscaramel, omsluten i en syrad marängmousse
Rabarber/Vanilj/Kardemumma
saftig kardemummabiscuit, vaniljcrisp, rabarbergelé på svensk rabarber, vaniljcrémeux, omsluten i en vispad rabarberganache
Jordgubb/Pistage
pistagebiscuit, jordgubbsnamelaka, jordgubbsconfit på svenska jordgubbar, pistagecrèmeux, jordgubbsbavaroise
Blåbär/Yoghurt
mandelbiscuit, yoghrutcrisp, blåbärskompott, Opalys 33% vit choklad-yoghurtnamelaka, vispad blåbärsganache
Steg 1 - Yta
- Mirror glaze
- Sammetsspray
- Marsipan
Steg 2 - Chokladdekoration
(alla chokladdekorationer görs för hand)
- Stor chokladblomma på toppen
- Handgjorda chokladrosor i önskemål av färg runt om tårtan
- Chokladband längs tårtans kant i önskemål av färg
Steg 3 - Blommor
- Ätbara blommor på tårtan
- Utvalda lyxblommor av SysterBlom
Copyright © Alla rättigheter förbehållna